MER ENERGI
                                                                                                                                       Bedre helse  Bedre liv !

 
Produkter fra InnerLight - pH Balanse 
Helt nederst finner du produkter fra Altshop. 
 
De to hobvedproduktene man bør bruke er Supergreens og Prime-PH
Man bør også ta salter (se info lenger nede) Salter øker Ph verdien raskere. PH test strips er lurt å ha fordi man da får målt PH-verdien i urinen FØR man begynner med Grenes etc., og man kan da følge med og se PH verdien blir bedre etterhvert. Man bør da måle urinen når man står opp om morgeneen. Den optimale PH verdi ligger på 7,365. Å følge med på PH verdien, hvordan den etterhvert økte, fant jeg selv veldig motiverende. Mange begynner med "Startpakken" for å prøve dette ut i en måneds tid. (se link lenger nede på siden. Noe som er viktig å merke seg er at det lønner seg etterhvert å kjøpe de større boksene med greens etc. som da verer i ca 3 måneder. Man sparer også ca 25 % ved å sette seg på Autoship og man kan når som helst melde seg av på dette. NB KLIKK PÅ BILDE FOR Å FÅ OPP LINK
 

 

Produkter - pH Balanse  

 

  Supergreens

SuperGreens  420 gram

er en økologisk fremstilt blanding bestående av 47 forskjellige arter grønnsaker, gress, blader og kornspirer som gir kroppen over 125 lettabsorberende vitaminer, mineraler og aminosyrer. 

SuperGreens er en kraftfull blanding som består av gressarter, grønnsaker, kornspirer, blader og høyfrekvente mineraler som alkaliserer og gir energi og næring til cellene ved å balansere kroppens pH-nivå. De naturlige planteingrediensene i SuperGreens nøytraliserer syre og justerer pH-balansen i blod og vev tilbake til den ideelle, mer basiske tilstanden.

Ingredienser: Kamutgress®, byggress, sitrongress, skavgress, hvetegress, hageblåbærblad, alfalfablad, løvetannblad, blad fra svart valnøttre, bjørnebærblad, groblad, blad fra rød bringebærbusk, hydrastinurt, papayablad, jordbærblad, rosmarinblad, soyalecitin, avokadofrukt, blåbærblad, bark fra rødalm, legestokkroserot, maissilke, betakaroten, nyperosefrukt (Rosa Canina), blomster fra purpursolhatt, kveke, mjødurt, hvetegress, soyaspirer, blad av bladkål, spinatblad, okrafrukt (Abelmoschus Esculentus), kålurt, sellerifrø, persilleblad, brokkolibuketter, gurkemeierot, tomatfrukt, brønnkarseurt, juice fra alfalfablad, peppermynteblad, grønnmynteblad, blad fra krypberglyng, timianblad, blanding av mineraler.

  

 

  Kjøp Prime PH

Prime-pH (pH-dråper)  

er dråper som sammen med Greens hjelper å gjøre vannet mer basisk. Den har en pH-balanserende effekt og virker i tillegg som en oksygenkatalysator i blodomløpet.  

  

 

  Kjøp 4 (phour) salt

4(phour) salts - Det ultimate basiske påfyll  

Vil du motvirke for mye syre i kroppen og tilføre kroppen basiske mineraler? Bruk 4-(pHour) SALTS (i tillegg til SuperGreens). Meget basedannende! Å bli mer basisk i kroppen kan bety mer energi, bedre konsentrasjon, bedre fordøyelse, vektjustering, penere hud og mindre sykdom.
 

  

 

  Kjøp klorofyll

Klorofyll, blodbyggeren  

Klorofyll: en superkraftfull blodbygger. Dr. Youngs forskning viser at ved økt inntak av klorofyll fra naturlig grønn mat og drikke, forbedres kvaliteten og kvantiteten på de røde blodcellene.Blod bygger alt i kroppen din, så et sterkt friskt blod vil gi en sterk frisk kropp. 

  

 

 

Kjøp Supersoy Sprouts

Kjøp Startpakken

SuperSoy Sprouts:  

består av nyspiret soya som er langtidstørket på lav temperatur, så alle næringsstoffer er inntakt. Nyspirede planter inneholder fra 30-50 ganger mer næring enn det som finnes i fullvoksne planter. SuperSoy er full av vitaminer, mineraler, elektroner og isoflavoner. Den er en veldig bra proteinkilde og gir deg alle aminosyrene kroppen din trenger for å bygge nye proteiner. Den inneholder også B12. SuperSoy har blodsukker-stabiliserende, kolesteroldempende, imunforsterkende og hormonregulerende egenskaper. I   motsetning til vanlige soyabønner, er nyspiret soya basisk.  

 

 

 

Starpakken

Startpakken inkluderer: 110g SuperGreens, 30ml flaske Prime pH, 1 drikkeflaske, 1 brosjyre om optimal helse, 1 Health Talk CD (intervju med Robert Young)

 

 

 

 

 

   PRODUKTER FRA ALTSHOP:

 

Kjøp boka PHmirakelet

 

Denne boka er skrevet av Dr. Young og anbefales på det varmeste. Den koster kr. 149 Det var først etter å ha lest den at jeg forstod hele konseptet om betydningen av å ha en riktig PH verdi i kroppen.

 

Kjøp himalayasalt     Kjøp Natron  Kjøp Stevia

HIMALAYASALT 1000 gr                 NATRON 1000 gr             STEVIA 260 gr

Linker til de enkelte produktene ligger på produkt bildet.

Du bør kaste det vanlige bordsaltet (koksalt) du har hjemme (også Seltin) da disse er raffinert og ikke naturlig. Vanlig koksalt inneholder også jod og alle disse saltene forsurer kroppen din.   Jeg har byttet ut alt mitt bordsalt med Himalayasalt som er et utrolig mye sunnere salt (les når du klikker deg inn på Altshop) og det øker faktisk PH verdien din i tillegg til at det smaker vidunderlig.   Havsalt kan også brukes, men da må det være uten antiklumpemiddel i (kan kjøpes i helsekostbutikker) 

Tips. 4(ph) salt er best å ta sammen med Greens, men når du blir mer balansert, når du har fått en høyere og stabil PH verdi på ca 7,2 kan du etterhvert gå over til å ta en halv tesje Himalayasalt sammen med en halv tesje Natron (har PH 8,5) oppi et glass vann 2 ganger til dagen (morgen og kveld)

Himalayasalt, Natron, Stevia, boka Phmirakelet kjøpes altså i nettbutikkeni Altshop.no

NB husk at du sparer frakt ved å kjøpe flere ting på en gang istedet for en og en.