MER ENERGI
                                                                                                                                       Bedre helse  Bedre liv !

 
Print  |   Bookmark 

Andre tips
  
Tips som er veldig bra.
Jeg hadde startet dagen med en PH måling på urinen. Denne vil jeg skrive opp slik at du kan følge med om den er ustabil. Vi ønsker at denne skal stabilisere seg på ca 7,2.

Jeg anbefaler at du videre tar en kopp med vann, i den koppen putter du mineral salter i. Du kan starte med en halv teskje mineralsalt to ganger til dagen, denne mengden øker du til du har en full teskje.

Dette gjør at din PH på spytt og urin vil gå opp til ca 7,2. Funker det ikke for deg, kontakter du meg.

Jeg anbefaler deg videre å starte dagen på flytende, du lager deg Kevin´s power smoothie. Mens du lager den drikker du mye super green.
Dr.Young anbefaler at du får ned en halv liter til en liter super green med 10 dråper prime PH før du spiser noe fast. (har du ikke super green og prime ph dråper, bruker du en liter med en halv presset sitron i)

Dette er målet, klarer du litt er det bra. Tren deg opp mer og mer hver dag.

Du vil nå ha veldig godt av noen spise skjeer med Oljer.

Videre ut over dagen er målet å drikke super green som tilsvarer 1 liter pr 25kg kropps vekt som et minimum. Er du 75kg anbefaler jeg deg å drikke 3 liter som et minimum. Alt bedre er en bonus. Jeg er 68kg og drikker fire liter. Klarer du å øke mengden med green´s pulver i hver liter er det en bonus også. Jeg bruker to måleskjeer i hver liter jeg drikker. Dette igjen er noe vi kan trene oss opp til.
(har du ikke super green, bruker du en halv teskje mineralsalt per
liter)

Er vi i en stor ubalanse, bør vi komme opp i 4X4. Det er fire liter vann med fire måleskjeer green´s i hver liter. Det er PH mirakel sonen som Dr.Young sier.

Start med en halv måleskje green´s per liter og tren deg opp til en hel innen en uke.

Videre anbefaler jeg deg kanskje å ta en dusj innen fra og ut (Detox). Dette er noe du trenger om vi ser mye giftstoffer i tarmer. Det har samlet seg opp i tarmer over flere år.(da går vi på flytende i tre dager, alt av grønnsaks drikker og supper. Vi fortsetter med kun alkalisk mat i 7-10 dager)
Artikkel skrevet av: www.KevinFroystad.com

Andre tips:

Greier du ikke holde deg vekke fra proteiner, så pass i hvert fall på å ikke spise dem sammen med stivelsesholdige matvarer (f.eks poteter, pasta).

Vent også en time eller to etter et måltid med mye protein før du drikker vann med PH-dråper slik at du ikke forstyrrer fordøyelsesveskene som fordøyer proteinene.

 Top of page

 

Dr. Young

 innerlight - Kjøp produkter

 Himalayasalt